Artikkeli

Paistettu halloumi

Halloumi on suolattu tuorejuusto, jota suomalaiseen makuun on syytä liottaa ennen käyttöä. Viipaloi juusto ja anna olla tunnin verran kylmässä, väljässä vedessä...

1 pa­ket­ti hal­lou­mia

vet­tä li­ot­ta­mi­seen

öl­jyä

tuo­ret­ta mint­tua

1. Hal­lou­mi on suo­lat­tu tuo­re­juus­to, jota suo­ma­lai­seen ma­kuun on syy­tä li­ot­taa en­nen käyt­töä. Vii­pa­loi juus­to ja an­na ol­la tun­nin ver­ran kyl­mäs­sä, väl­jäs­sä ve­des­sä.

2. Kui­vaa juus­to­pa­lat ja pais­ta öl­jy­til­kan kans­sa pan­nul­la mo­lem­min puo­lin. Tar­joa tuo­reen min­tun kans­sa.

 

Koti ja keit­tiö 3/2002

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje