MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
1 l maustamatonta jogurttia
3 dl kermaviiliä
Mausteeksi:
1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
noin ½ dl pekaani- tai saksanpähkinöitä rouhittuna
1 tl hunajaa
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Mittaa jogurtti ja kermaviili kattilaan. Kuumenna, kunnes seos juoksettuu (noin 55 asteiseksi).
2. Laita kulhon päälle harsolla tai carita-liinalla vuorattu siivilä. Kaada seos siivilään valumaan ja anna valua viileässä vähintään 4 tuntia.
3. Laita jähmettynyt tuorejuustomassa kulhoon ja sekoita joukkoon pähkinät ja mausteet.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2