1 dl paahdettuja
cashewpähkinöitä
1 shalottisipuli
2 tomaattia
2 pitkäpapua
katkarapuja
tuoretta chiliä
annos kirpeäkastiketta
1. Kuutioi sipuli, tomaatit, pitkäpapu ja chili. Hienonna kuoritut katkaravut.
2. Sekoita kirpeäkastike (ks. jäljempänä).
3. Tuo tarjolle niin, että kukin ruoka-aines on valmiiksi pilkottuna pienissä kulhoissa. Salaatti sekoitetaan vasta pöydässä, esimerkiksi suoraan lautaselle.
Kirpeäkastike:
3 rkl vaaleaa viinietikkaa
3 rkl sokeria
4 rkl vettä
suolaa
1 kurkku
4 punasipulia
1 punainen chili
1 rkl korianteria
1. Yhdistä viinietikka, sokeri, vesi ja suola ja kuumenna kiehuvaksi. Ota liedeltä.
2. Hienonna kasvikset ja kaada haalea liemi niiden päälle.
Koti ja keittiö 1-2/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2