RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS TEA HONKASALO • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKOTI JA KEITTIÖ 12/2013
4–6 annosta
1 l omenamehua
1–2 kanelitankoa
2–3 tähtianista
1–2 rkl ruokosokeria
2 dl päärynälikööriä
1 dl konjakkia
1. Mittaa omenamehu ja mausteet kattilaan ja kuumenna kiehuvan kuumaksi.
2. Lisää likööri ja konjakki. Sekoita, kaada laseihin ja tarjoa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2