Koti ja Keittiö 05/07
400 g paahtopaistia
200 g täysjyväkuskusia
2 rkl pieniä kapriksia
3 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
3 rkl oliiviöljyä
puolen sitruunan mehu
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
1 pieni punasipuli
1 ruukku jääsalaattia
1/4 cantaloupemelonia
Kastike:
2 dl kermaviiliä
1 tl piparjuuritahnaa
1. Valmista ensin kastike sekoittamalla kermaviiliin piparjuuritahna. Laita jääkaappiin maustumaan.
2. Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Anna sen jäähtyä hetken. Lisää kuskusiin kaprikset, persilja, oliiviöljy, sitruunamehu ja suola sekä hieman mustapippuria myllystä.
3. Kuutioi tai suikaloi paahtopaisti. Halkaise kirsikkatomaatit. Kuori ja suikaloi sipuli. Sekoita tomaatit ja sipuli kuskusiin.
4. Revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi. Poista melonista siemenet ja kuori ja leikkaa melonin malto viipaleiksi.
5. Annostele lautasille jääsalaattia, meloniviipaleita ja paahtopaistia ja kuskussekoitusta. Viimeistele annokset piparjuuri-kermaviilikastikkeella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2