Sanna Kekäläinen Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 4/2012
4 annosta
n. 1 ½ kg juureksia,
esim. bataattia, porkkanaa,
juuriselleriä, perunaa
2 tl korianterinsiemeniä
muutama rosmariiininoksa
3 rkl rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria myllystä
2 tl juoksevaa hunajaa
1. Kuori ja paloittele juurekset. Perunat kannattaa pestä hyvin ja lohkoa kuorineen. Laita kaikki leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
2. Valuta kasviksille öljy. Lisää mausteet ja yrtit. Sekoita hyvin.
3. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 40 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
4. Valuta päälle hieman hunajaa juuri ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2