MARI HARJULA KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7-/2012
4 annosta
1 kg uusia perunoita
2 valkosipulinkynttä
noin ½ dl oliiviöljyä
tuoretta rosmariinia
sormisuolaa
1. Pese ja halkaise perunat. Leikkaa suuremmat perunat paksuhkoiksi viipaleiksi.
2. Kuori valkosipulinkynnet ja purista oliiviöljyn joukkoon. Sekoita hyvin ja sivele perunat valkosipuliöljyllä.
3. Grillaa perunat kypsiksi, noin 30–40 minuuttia välillä käännellen.
4. Lado kulhoon ja ripottele päälle rosmariinia ja suolaa.
Vinkki: Voit grillata perunat myös vartaisiin pujotettuina. Jos haluat lyhentää grillausaikaa, esikeitä perunat ennen grillaamista. Rosmariinin sijaan perunat voi maustaa myös esimerkiksi timjamilla. Yrtin voi lisätä myös mausteöljyn joukkoon.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2