RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS TEA HONKASALO • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKOTI JA KEITTIÖ 12/2013
4 annosta
6 palsternakkaa
2–3 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1–2 rkl tuoretta timjamia
hienonnettuna
noin ½ dl saksanpähkinöitä
rouhittuna
½–1 dl parmesaanijuustoa
raastettuna
1. Kuori palsternakat kuorimaveitsellä ja viipaloi ne pituussuuntaan vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi.
2. Siirrä palsternakkaviipaleet uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle. Pirskota päälle öljy ja ripottele mausteet, pähkinät ja juustoraaste.
3. Paahda 200-asteisessa uunissa kypsiksi ja rapeiksi, noin 30–45 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.