Koti ja Keittiö 1-2/08
(Neljälle hengelle)
2 isoa maustettua naan-leipää (esim. Santa Maria India Naan Bread coriander & garlic)
puolikas munakoiso
puolikas kesäkurpitsa
2 rkl öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
200 g fetajuustoa
1/2 dl pinjansiemeniä
2–3 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
1. Leikkaa munakoisot ja kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi pitkittäin. Kuumenna öljy paistin- tai parilapannulla ja paista kasvisviipaleet erissä siinä molemmin puolin, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Leikkaa naan-leivät kahtia. Voitele leivät oliiviöljyllä ja levitä kasvisviipaleet leipien päälle. Murenna päälle fetajuustoa ja ripottele minttua ja pinjansiemeniä.
3. Paista leipiä uunissa 225 asteessa 5–10 minuuttia.
4. Pirskota ennen tarjoilua leipien päälle balsamiviinietikkaa.
Vinkki! Kasvisleipien pohjaksi sopivat myös pitaleivät tai rieskat.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2