2 siika- tai kuhafileetä
suolaa
mustapippuria
Paistamiseen:
1 rkl voita tai öljyä
Kasvislisäke:
1 rasia kirsikkatomaatteja
300 g lehtipinaattia
1 rkl voita tai öljyä
1 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
1 tl ruokokidesokeria
suolaa
mustapippuria
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
1. Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. Leikkaa fileet kahteen osaan ja leikkaa halutessasi nahkapuolelle muutamia viiltoja terävällä veitsellä.
2. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Huuhtele pinaatti ja poista lehtiruodin paksuin osa.
3. Kuumenna rasva pannussa ja paista siinä kirsikkatomaatteja ja pinaattia muutaman minuutin ajan, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Mausta balsamiviinietikalla, sokerilla ja lopuksi suolalla ja pippurilla.
4. Kuumenna kalan paistamista varten voi tai öljy toisessa pannussa. Paista kalafileet melko kovalla lämmöllä, nahkapuoli alaspäin. Kala on valmista, kun liha on lähes valkoista ja läpikuultamatonta. Nahka saa paistua rapeaksi.
5. Nosta lautasille ensin tomaatti- pinaattiseosta ja niiden päälle kalafileet. Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2