Koti ja keittiö 5/2009
Ohje neljälle
2 nippua (à 500 g) vihreää parsaa
Marinadi:
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
1 - 2 tl soijakastiketta
ripaus sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
parmesaani- tai pecorinojuustolastuja
1. Poista parsoista mahdollinen puumainen tyviosa. Paahda parsoja kuorimattomina grillissä, uunissa grillivastuksen alla tai parilapannulla, kunnes ne saavat väriä ja hieman pehmenevät.
2. Pirskota päälle öljy, viinietikka ja soijakastike, ripottele sormisuolaa ja rouhi mustapippuria. Paahdettua parsaa balsamicomarinadissa
Vinkki! Voit vuolla päälle vielä juuri ennen tarjoilua parmesaani- tai pecorinojuustolastuja.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ