Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Kat­ri Schrö­der Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen­Ko­ti ja keit­tiö 5/2012

Paahdettu porkkanahummus

Porkkanahummus sopii niin leivän levitteeksi kuin dippi­kas­tik­keek­sikin. Porkka­na­hum­mukseen voi dipata esimerkiksi seesa­mig­ris­sinejä jonka reseptin löydät linkin alta.

10–12 an­nos­ta

500 g pork­ka­noi­ta

2 rkl olii­vi­öl­jyä

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

ri­paus suo­laa ja rou­hit­tua

mus­ta­pip­pu­ria

1 prk (400/265 g) kik­her­nei­tä

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

2 rkl ta­hi­ni­tah­naa

2 rkl olii­vi­öl­jyä

1. Kuo­ri ja leik­kaa pork­ka­nat

ta­sa­ko­koi­sik­si, ohuik­si vii­pa­leik­si. Lo­rau­ta olii­vi­öl­jyä pin­nal­le ja kään­te­le. Paah­da pel­lil­lä 200-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sos­sa noin 30 mi­nuut­tia.

2. Li­sää pa­loi­tel­lut val­ko­si­pu­lin­kyn­net ja jat­ka paah­ta­mis­ta vie­lä 5 mi­nuut­tia tai kun­nes pork­ka­nat ovat täy­sin peh­mei­tä. Maus­ta pork­ka­nat suo­lal­la ja rou­hi­tul­la mus­ta­pip­pu­ril­la.

3. Lu­si­koi pork­ka­nat mo­ni­toi­mi­ko­nee­seen ja li­sää jouk­koon va­lu­te­tut kik­her­neet, sit­ruu­na­me­hu, ta­hi­ni­tah­na ja olii­vi­öl­jy. Aja ta­sai­sek­si so­seek­si. Voit so­seut­taa se­ok­sen myös sau­va­se­koit­ti­mel­la.

Lue Myös

Vaahterasiirappi-retiisit

Vuohenjuusto-perunagratiini

Fenkoli-flatbread ja karamellisoitu sipuli

Vaahterasiirappi-retiisit

Vuohenjuusto-perunagratiini

Fenkoli-flatbread ja karamellisoitu sipuli

Höyrytetyt minttu-voiperunat

Mandukeitto

Välimeren perunakroketit

Possu-satayvartaat

Kesäkurpitsa-parmesaanipiiras

Suklaatoffeet

Possu-satayvartaat

Kesäkurpitsa-parmesaanipiiras

Suklaatoffeet

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2