Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Paahdettu broileri, appelsiinimojo ja mustapapusalsa

Mojot ja salsat ovat terveellisiä ja maistuvia kastikkeita. Mojo tarjotaan usein ruoan seurana, ja se on salsaa nestemäisempää. Yleensä mojo valmistetaan sitruunan tai kirpeän appelsiinin mehusta, etikasta, oliiviöljystä,valkosipulista ja tuoreista yrteistä.

Mo­jot ja sal­sat ovat ter­veel­li­siä ja mais­tu­via kas­tik­kei­ta. Mojo tar­jo­taan usein ruo­an seu­ra­na, ja se on sal­saa nes­te­mäi­sem­pää. Yleen­sä mojo val­mis­te­taan sit­ruu­nan tai kir­pe­än ap­pel­sii­nin me­hus­ta, eti­kas­ta, olii­vi­öl­jys­tä,val­ko­si­pu­lis­ta ja tuo­reis­ta yr­teis­tä.

4 broi­le­ri­fi­lee­tä

suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria pip­pu­ri­myl­lys­tä maun mu­kaan

Mus­ta­pa­pu­sal­sa:

250 g kui­vat­tu­ja mus­ta­pa­pu­ja

200 g pa­kas­te­mais­sia su­la­tet­tu­na

2 pih­vi­to­maat­tia pil­kot­tu­na

1 tuo­re chili sil­put­tu­na

1 iso kel­ta­si­pu­li sil­put­tu­na

1 dl olii­vi­öl­jyä

1 li­me­tin mehu

1/2 dl val­ko­vii­nie­tik­kaa

1/2 tl suo­laa

1 dl sil­put­tua ko­ri­an­te­ria

Ap­pel­sii­ni­mo­jo:

2 ap­pel­sii­nin mehu

2 li­me­tin mehu

1/2 kel­ta­si­pu­li

2 rkl pie­nek­si sil­put­tua per­sil­jaa

va­jaa 1 dl olii­vi­öl­jyä

1/3 tl suo­laa

Li­säk­si:

2 dl ru­co­laa, mi­zu­naa tai ve­sik­ras­sia

1. Huuh­do, li­o­ta ja kei­tä mus­ta­pa­vut pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan.

2. Pil­ko to­maa­tit ja silp­pua chili ja kel­ta­si­pu­li. Se­koi­ta kaik­ki sal­san ai­nek­set kes­ke­nään, mais­ta ja maus­ta. An­na maus­tua vii­le­äs­sä noin tun­nin ajan.

3. Silp­pua kel­ta­si­pu­li ja yh­dis­tä kes­ke­nään kaik­ki mo­jon ai­nek­set. An­na maus­tua vii­le­äs­sä noin tun­ti.

4. Paah­da broi­le­ri­fi­leet mo­lem­min puo­lin pan­nul­la. Maus­ta suo­lal­la ja mus­ta­pip­pu­ril­la. Pane uu­niin 175 as­tee­seen noin 10–15 mi­nuu­tik­si, kun­nes liha on lä­pi­kyp­sää.

5. Tar­joi­le broi­le­ri mo­jo­kas­tik­keen ja pa­pu­sal­san kans­sa.

Lue Myös

Metsästäjän pubileipä

Jauhelihamureke ja antipas­to­kas­vikset

Appel­sii­nib­roileri

Metsästäjän pubileipä

Jauhelihamureke ja antipas­to­kas­vikset

Appel­sii­nib­roileri

Nopea perunalasagne syntyy kaupan valmiista gnoccheista

Punaviinisssä haudutetut karitsanpotkat

Salviatäytteiset broilerinfileet saltimbocca

Chorizo-hodarit

Nyhtöhirvi ja punasipuli-karpalohilloke

Broile­ri­täyt­teiset wraprullat

Chorizo-hodarit

Nyhtöhirvi ja punasipuli-karpalohilloke

Broile­ri­täyt­teiset wraprullat

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesäkoti kukkii: Ihastu ihanaan pikku­kuk­ka­kuosiin!

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Klassista kylpyläelämää Hangon Bellevuessa

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesäkoti kukkii: Ihastu ihanaan pikku­kuk­ka­kuosiin!

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Klassista kylpyläelämää Hangon Bellevuessa

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.