4 kalkkunan fileepihviä
suolaa, mustapippuria
Täyte:
1 hapanta tai kirpeää omenaa
1 rkl silputtua tuoretta rosmariinia
150 g vuohenjuustoa
1 rkl voita
1 rkl öljyä
Kastike:
3 dl kuivaa omenasiideriä
1/2 purjosipuli
1 omena
1 dl ruokakermaa
1 rkl kana- tai kasvisfondia
1 rkl juoksevaa hunajaa (Maizena-suurustetta)
mustapippuria
1. Nuiji pihvit kahden talouskelmun välissä. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Kuori ja viipaloi omena. Nosta kalkkunalle omenaviipaleita, tuoretta rosmariinia ja pala vuohenjuustoa. Taita fileet kahtia ja sulje ne puisilla hammastikuilla.
3. Paista kalkkunafileet pannulla rasvassa kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta.
4. Lisää siideri pannuun. Huuhtele ja suikaloi purjo. Kuori ja kuutioi omena. Lisää purjo- ja omenapalat pannuun ja nosta kansi päälle. Hauduta, kunnes liha on kypsää, noin 15 minuuttia.
5. Lisää ruokakerma, fondi ja hunaja. Suurusta kastike halutessasi Maizena-kastikesuurusteella. Mausta pippurilla ja lisää suolaa, jos haluat.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2