noin 1 kg porsaanfileetä
1 iso keltasipuli
2 murskattua valkosipulinkynttä
3 omenaa
2 punaista paprikaa
Lisäksi:
4 rkl seesami- tai maapähkinäöljyä
2 rkl curryä
2 tl raastettua inkivääriä
2 dl kookosmaitoa
1 dl fariinisokeria
1 sitruunan mehu
1/2 dl viinietikkaa
1 rkl soijaa
maun mukaan suolaa
1. Kuullota öljyssä lohkottu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet. Nosta sivuun. Paista suikaloitu liha pannulla pienissä erissä kypsäksi ja nosta sivuun.
2. Kuumenna öljyssä curry ja inkivääriraaste ja lisää sekaan kookosmaito, sokeri, sitruunamehu, viinietikka ja soija. Anna seoksen kiehahtaa ja pane sekaan kypsät lihasuikaleet ja kuullotetut sipulit. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
3. Pilko omenat ja paprikat ja lisää ne pannulle.
4. Anna seoksen muhia noin 5 minuuttia ja tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2