SANNA KEKÄLÄINEN KUVAT SANNA PEURAKOSKIKOTI JA KEITTIÖ 9/2012
4 annosta
5 dl omenamehua
2 rkl perunajauhoja
2 ½ dl raastettua tai
kuutioitua omenaa
3 rkl sokeria
Maustettu mascarpone:
1 prk (200 g) mascarponea
n. 3 rkl tomusokeria
2 tl sitruunamehua
1 tl raastettua sitruunankuorta
Tarjoiluun:
4 kaura- tai muuta keksiä
1. Mittaa kylmä mehu ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja sakenee. Lisää joukkoon omenapalat ja sokeri. Anna jäähtyä.
2. Sekoita mascarponeen tomusokeri, sitruunanmehu ja sitruunan kuoriraaste. Tarjoa omenakeitto sitruunamascarponen kanssa. Murustele päälle keksejä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.