Koti ja Keittiö 05/2006
(noin 8 jäätelötikkua)
3 1/2 dl kuohukermaa
1 1/2 dl maitoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 keltuaista
2 palaa hillottua inkivääriä
1/2 dl omenamarmeladia
1/4 tl kanelia
1. Raasta inkiväärit. Pane kaikki jäätelön ainekset kattilaan. Kuumenna pikku hiljaa koko ajan seosta sekoittaen, kunnes keltuaiset kypsyvät, eli seos hieman sakenee.
2. Anna jäähtyä ja kaada jäätelötikkumuotteihin.
3. Sulje muotit ja pane pakastimeen yön ajaksi.
4. Irrota jäätelöpuikot muoteista ja nauti heti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ