Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
4 annosta
Ainesosat:
1 l suikaloitua varhaiskaalia
2 dl hienonnettua ruoho- tai kevätsipulia
1 dl vaaleita seesaminsiemeniä
4 isoa kananmunaa
1 rkl vettä
1 rkl soijakastiketta
Lisäksi:
rypsiöljyä paistamiseen
Okonomiyakikastike:
2 rkl worcestershire-kastiketta
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl soijakastiketta
2 tl inkivääriä raastettuna
Majoneesi:
2 dl majoneesia
1–2 tl sriracha-kastiketta
Näin teet munakasletun:
1. Tee ensin okonomiyakikastike. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita.
2. Leikkaa kaali mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Lisää ruohosipulit ja seesaminsiemenet kaalin joukkoon.
3. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon vesi ja soija.
4. Paista seoksesta lettuja. Laita pienehkölle pannulle öljyä ja reilu pari desiä kaaliseosta. Paista muutama minuutti. Kaada päälle munaseosta. Lettu saa jäädä ohueksi. Paista muutama minuutti molemmin puolin.
5. Tarjoa kastikkeen ja chilimajoneesin kanssa.
Viinisuositus: Hedelmäinen, yrttinen ja kukkainen Torres Santa Digna Gewürztraminer Reserva 2016, Chile, 9,99 e.
Lue myös:
Välimerellinen capresemunakas kruunaa brunssin
Munakasrulla ja avokadotäyte
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2