Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­Ko­ti ja keit­tiö 9/2015     

Nyhtökanatacot

Näistä tortillalätyistä tehdyistä tacoista on vaikea olla pitämättä.

4 an­nos­ta

4 kyp­sää broi­le­rin rin­ta­fi­lee­tä

½ dl tu­lis­ta sal­sa­kas­ti­ket­ta

2 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

Tar­joi­luun:

8 pien­tä mais­si­tor­til­laa

8 pien­tä sa­laa­tin­leh­teä

1–2 avo­ka­doa vii­pa­lei­na

8 kir­sik­ka­to­maat­tia vii­pa­lei­na

2 ke­sä­si­pu­lia vii­pa­lei­na

2 dl raas­tet­tua ched­da­ria

1 pus­ka tuo­ret­ta ko­ri­an­te­ria

(½ prk tu­lis­ta sal­sa­kas­ti­ket­ta tai 120 g sme­ta­naa)

1. Ir­ro­ta kyp­sä broi­le­rin­li­ha säi­keik­si. Lai­ta laa­ke­aan uu­ni­vuo­kaan. Se­koi­ta jouk­koon sal­sa­kas­ti­ke ja fa­rii­ni­so­ke­ri. Pais­ta 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 15 mi­nuut­tia tai kun­nes liha on läm­min­tä.

2. Läm­mi­tä tor­til­lat uu­nis­sa tai pan­nul­la il­man ras­vaa.

3. Tai­ta tor­til­lat kah­tia. Täy­tä ne sa­laa­tin­leh­dil­lä, avo­ka­dol­la, to­maa­teil­la, si­pu­lil­la ja ka­nal­la. Vii­meis­te­le ko­ri­an­te­ril­la. Lu­si­koi ha­lu­tes­sa­si li­sää sal­saa tai sme­ta­naa kos­tu­tuk­sek­si.

Vii­ni­suo­si­tus: Sit­ruk­si­nen ja hen­non maus­tei­nen Stei­nin­ger Ries­ling 2014, Itä­val­ta, 12,99 e

Lue Myös

Moderni spaghetti bolognese

Minestronepata

Kanagyoza eli kanatäytteiset taikinanyytit

Moderni spaghetti bolognese

Minestronepata

Kanagyoza eli kanatäytteiset taikinanyytit

Salsiccia-carbonara

Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty mureke

Salsiccia-makkara

Intialainen currybroileri

Sitruuna-valko­si­pu­lib­roi­lerit

Juustotäytteinen broilerin rintaleike

Intialainen currybroileri

Sitruuna-valko­si­pu­lib­roi­lerit

Juustotäytteinen broilerin rintaleike

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.