SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKoti ja keittiö 9/2015
4 annosta
4 kypsää broilerin rintafileetä
½ dl tulista salsakastiketta
2 rkl fariinisokeria
Tarjoiluun:
8 pientä maissitortillaa
8 pientä salaatinlehteä
1–2 avokadoa viipaleina
8 kirsikkatomaattia viipaleina
2 kesäsipulia viipaleina
2 dl raastettua cheddaria
1 puska tuoretta korianteria
(½ prk tulista salsakastiketta tai 120 g smetanaa)
1. Irrota kypsä broilerinliha säikeiksi. Laita laakeaan uunivuokaan. Sekoita joukkoon salsakastike ja fariinisokeri. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes liha on lämmintä.
2. Lämmitä tortillat uunissa tai pannulla ilman rasvaa.
3. Taita tortillat kahtia. Täytä ne salaatinlehdillä, avokadolla, tomaateilla, sipulilla ja kanalla. Viimeistele korianterilla. Lusikoi halutessasi lisää salsaa tai smetanaa kostutukseksi.
Viinisuositus: Sitruksinen ja hennon mausteinen Steininger Riesling 2014, Itävalta, 12,99 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2