2 kananrintafileetä
pala purjoa
2 varsisellerin vartta
6 ruskeaa herkkusientä
2 rkl öljyä
1 l kanalientä kuutiosta
3 rkl kevyttä soijakastiketta
1/2 pkt (125 g) riisinuudeleita
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1. Kuutioi kananrintapalat. Esikäsittele kasvikset. Leikkaa purjo renkaiksi, varsisellerinvarret viipaleiksi ja sienet paloiksi.
2. Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää kanapalat. Anna niiden kypsyä muutama minuutti. Lisää joukkoon kasvikset. Sekoita ja anna tekeytyä toiset pari minuuttia.
3. Kaada kanaliemi, soijakastike ja nuudelit wokkipannuun. Sekoita ja anna kiehua pari minuuttia. Mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2