Artikkeli

Nuudeli-kanakeitto

2 ka­nan­rin­ta­fi­lee­tä

pala pur­joa

2 var­si­sel­le­rin vart­ta

6 rus­ke­aa herk­ku­sien­tä

2 rkl öl­jyä

1 l ka­na­lien­tä kuu­ti­os­ta

3 rkl ke­vyt­tä soi­ja­kas­ti­ket­ta

1/2 pkt (125 g) rii­si­nuu­de­lei­ta

ri­paus suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

1. Kuu­ti­oi ka­nan­rin­ta­pa­lat. Esi­kä­sit­te­le kas­vik­set. Leik­kaa pur­jo ren­kaik­si, var­si­sel­le­rin­var­ret vii­pa­leik­si ja sie­net pa­loik­si.

2. Kuu­men­na öl­jy wok­ki­pan­nus­sa ja li­sää ka­na­pa­lat. An­na nii­den kyp­syä muu­ta­ma mi­nuut­ti. Li­sää jouk­koon kas­vik­set. Se­koi­ta ja an­na te­key­tyä toi­set pari mi­nuut­tia.

3. Kaa­da ka­na­lie­mi, soi­ja­kas­ti­ke ja nuu­de­lit wok­ki­pan­nuun. Se­koi­ta ja an­na kie­hua pari mi­nuut­tia. Maus­ta keit­to suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Tar­joa heti.

Koti ja keit­tiö 4/2002