Koti ja Keittiö 1-2/08
(Ohje on neljälle hengelle)
noin 100–150 g esimerkiksi mantelipikkuleipiä
400 g mascarpone-juustoa
4 keltuaista
1/2 dl vaahtoutuvaa kermavalmistetta
1 dl valmista lemon curd -tahnaa
2 tl tomusokeria
Lisäksi:
suklaatikkuja
1. Kuori ja kuutio päärynät.
2. Rouhi keksit pienemmiksi paloiksi.
3. Valmista mascarponeseos. Vaahdota keltuaiset ja 2 tl tomusokeria. Lisää sitruunatahna.
4. Vaahdota kerma ja yhdistä se juustoseokseen.
5. Kokoa annokset kerroksittain laseihin. Koristele suklaatikuilla ja nauti viileänä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ