Koti ja Keittiö 1-2/08
(Ohje on neljälle hengelle)
noin 100–150 g esimerkiksi mantelipikkuleipiä
400 g mascarpone-juustoa
4 keltuaista
1/2 dl vaahtoutuvaa kermavalmistetta
1 dl valmista lemon curd -tahnaa
2 tl tomusokeria
Lisäksi:
suklaatikkuja
1. Kuori ja kuutio päärynät.
2. Rouhi keksit pienemmiksi paloiksi.
3. Valmista mascarponeseos. Vaahdota keltuaiset ja 2 tl tomusokeria. Lisää sitruunatahna.
4. Vaahdota kerma ja yhdistä se juustoseokseen.
5. Kokoa annokset kerroksittain laseihin. Koristele suklaatikuilla ja nauti viileänä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2