Artikkeli

Nopeat cajun-kanapalat

Kieritä broilerinkoivet cajunmausteessa (esim. Meira) ja ripota pintaan paprikajauhetta. Anna maustua 5 minuuttia...

400 g broi­le­rin­koi­pia

2 rkl ca­jun­maus­tet­ta

pap­ri­ka­jau­het­ta

V ale­luun:

2 ap­pel­sii­nin mehu

1 dl chi­li­ket­sup­pia

1. Kie­ri­tä broi­le­rin­koi­vet ca­jun­maus­tees­sa (esim. Mei­ra) ja ri­po­ta pin­taan pap­ri­ka­jau­het­ta. An­na maus­tua 5 mi­nuut­tia.

2. Se­koi­ta ap­pel­sii­ni­me­hu ja chi­li­ket­sup­pi. Kei­tä se­os­ta ko­koon.

3. Paah­da broi­le­rin­koi­vet 250-as­tei­ses­sa uu­nis­sa ra­peik­si. Va­le­le nii­tä ap­pel­sii­ni-chi­li­lie­mel­lä pais­tu­mi­sen lo­mas­sa. Lop­pu­lie­men voi tar­jo­ta kas­tik­kee­na.

4. Broi­le­rin­koi­pien kans­sa mais­tuu kei­tet­ty hirs­si, jon­ka jouk­koon on pil­kot­tu tuo­ret­ta pap­ri­kaa.

Koti ja keit­tiö 1-2/2003

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ