400 g broilerinkoipia
2 rkl cajunmaustetta
paprikajauhetta
V aleluun:
2 appelsiinin mehu
1 dl chiliketsuppia
1. Kieritä broilerinkoivet cajunmausteessa (esim. Meira) ja ripota pintaan paprikajauhetta. Anna maustua 5 minuuttia.
2. Sekoita appelsiinimehu ja chiliketsuppi. Keitä seosta kokoon.
3. Paahda broilerinkoivet 250-asteisessa uunissa rapeiksi. Valele niitä appelsiini-chililiemellä paistumisen lomassa. Loppuliemen voi tarjota kastikkeena.
4. Broilerinkoipien kanssa maistuu keitetty hirssi, jonka joukkoon on pilkottu tuoretta paprikaa.
Koti ja keittiö 1-2/2003
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ