Koti ja keittiö 5/2008
(6-8:lle)
3 prk (370 g) valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
2 prk (180 g/ 115 g) herkkusieniviipaleita
mausteliemessä
noin 3 dl vettä
ripaus sokeria
suolaa ja mustapippuria myllystä
Päälle:
ranskankermaa
silputtua basilikaa
1. Valuta herkkusienistä pois ylimääräinen liemi.
2. Pane kattilaan kaikki keiton ainekset ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
3. Soseuta keitto halutessasi. Mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla makusi mukaan.
4. Tarjoa basilikalla maustetun ranskankerman kanssa.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2