Koti ja keittiö 5/2008
(6-8:lle)
3 prk (370 g) valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
2 prk (180 g/ 115 g) herkkusieniviipaleita
mausteliemessä
noin 3 dl vettä
ripaus sokeria
suolaa ja mustapippuria myllystä
Päälle:
ranskankermaa
silputtua basilikaa
1. Valuta herkkusienistä pois ylimääräinen liemi.
2. Pane kattilaan kaikki keiton ainekset ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
3. Soseuta keitto halutessasi. Mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla makusi mukaan.
4. Tarjoa basilikalla maustetun ranskankerman kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2