Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vau­sa­vus­ta­ja Jaa­na To­lo­nen

Kuva Fa­bi­an Björk

Nopea perunalasagne syntyy kaupan valmiista gnoccheista

Kaupan valmiista gnoccheista valmistuu pikaisesti lasagnehenkinen paistos.

4 an­nos­ta

Ai­ne­so­sat:

400 g (pih­vi­kar­jan) jau­he­li­haa

1 rkl olii­vi­öl­jyä

2 prk (à 400 g) val­mis­ta

to­maat­ti­pas­ta­kas­ti­ket­ta

1 l pi­naat­tia

1 pkt (400 g) gnoc­c­hia

2 dl rans­kan­ker­maa

2 dl raas­tet­tua par­me­saa­nia

Näin val­mis­ta­ta pe­ru­na­la­sag­nen:

1. Pais­ta jau­he­li­ha pan­nul­la öl­jys­sä kyp­säk­si. Li­sää to­maat­ti­kas­ti­ke ja an­na se­ok­sen kie­hah­taa.

2. Ryöp­pää pi­naat­ti kie­hu­vas­sa ve­des­sä. Pai­ne­le yli­mää­räi­nen vesi huo­lel­li­ses­ti pois. Lai­ta si­vuun.

3. Kei­tä gnoc­c­hit pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan. Va­lu­ta vesi pois.

4. Yh­dis­tä gnoc­c­hit, jau­he­li­ha­kas­ti­ke ja pi­naat­ti. Lai­ta puo­let se­ok­ses­ta uu­ni­vuo­kaan. Lu­si­koi pääl­le rans­kan­ker­ma. Li­sää lop­pu kas­ti­ke. Ri­pot­te­le pääl­le par­me­saa­nia.

5. Pais­ta 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 10 mi­nuut­tia tai kun­nes par­me­saa­ni on hie­man su­la­nut. Tar­joa vih­re­än sa­laa­tin kans­sa.

Vink­ki: Kor­vaa jau­he­li­ha soi­ja­rou­heel­la, här­kik­sel­lä tai nyh­tö­kau­ral­la.

Lue myös:

Feta-kas­vis­la­sag­ne

Pu­na­juu­ri-pas­ta­pais­tos

Fen­ko­li-sal­sic­ci­a­pas­ta

Lue Myös

Adobo-possutacot

Syksyinen riistakäristys

Savupororaviolit

Adobo-possutacot

Syksyinen riistakäristys

Savupororaviolit

Paahdettu karitsan kare ja kapris-minttupesto

Poropatee ja musta­he­ruk­ka­hilloke

Marokkolainen broileripata

Raitajuuri-gnocchipaistos

Kuohuviinit kevään juhliin

Lammastagine

Raitajuuri-gnocchipaistos

Kuohuviinit kevään juhliin

Lammastagine

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.