Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6-7/2013

Nopea BBQ-marinadi

Käytä esimerkiksi porsaanlihan marinointiin ja valeluun grillauksen aikana.

1 dl ket­sup­pia

1 dl fa­rii­ni­so­ke­ria

2 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

2 rkl ma­ke­aa chi­li­kas­ti­ket­ta

1 tl pap­ri­ka­jau­het­ta

1. Mit­taa kaik­ki ai­nek­set kat­ti­laan ja kie­hau­ta.

2. Käy­tä esi­mer­kik­si por­saan­li­han ma­ri­noin­tiin ja va­le­luun gril­lauk­sen ai­ka­na.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ