(ilman uunia)
Pohja:
125 g digestive- keksejä (10 pientä tai 9 suurta keksiä)
35 g voita
Täyte:
200 g taloussuklaata
200 g Philadelphia-tuorejuustoa tai Hovi-juustoa (myös vähärasvainen käy)
vajaat 2 dl (150 g) sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 munaa (valkuaiset ja keltuaiset erikseen)
2 1/2 dl kuohukermaa
(1 rkl konjakkia)
1. Vuoraa irtopohjavuoka ( 25 cm) kelmulla tai leivinpaperilla.
2. Murenna keksit tehosekoittimessa tai puhtaan pyyhkeen välissä kaulimella. Sulata voi ja sekoita murusten joukkoon ja levitä seos vuokaan. Pane vuoka kylmään.
3. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
4. Sekoita tuorejuusto ja sokeri sekä vaniljasokeri.
5. Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset juuston kanssa ja vatkaa joukkoon sula suklaa.
6. Vaahdota valkuaiset kuivalla vatkaimella kovaksi vaahdoksi ja sekoita suklaaseokseen.
7. Vaahdota kerma. Voit maustaa kerman konjakkilorauksella. Lisää kermavaahto suklaaseokseen.
8. Kumoa seos keksipohjan päälle vuokaan. Pane kakku pakastimeen ja pidä kylmässä yön yli. Tarjoa kuten jäätelökakku, hiukan sulaneena.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2