Artikkeli

Teks­tit Mari Har­ju­la, Kat­ri Schrö­der ja San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vat Ar­to Vuo­he­lai­nen, Fa­bi­an Björk ja Reet­ta Pa­sa­nen

Neljä herkullista äitien­päi­vä­kakkua

Herkullinen kakku tai torttu kruunaa äitienpäivän. Kokosimme neljä melko helppotekoista kakkureseptiä. Valitse mieleisesi!

MAR­JAI­NEN TI­RA­MI­SU­TORT­TU

Mu­ro­tai­ki­na­poh­jan pääl­le lu­si­koi­daan sit­ruu­nai­nen mas­car­po­ne­vaah­to ja kak­ku ko­ris­tel­laan mar­joil­la ja to­mu­so­ke­ril­la.

Re­sep­ti: Mar­jai­nen ti­ra­mi­su­tort­tu

RA­PAR­PE­RI­KUP­PI­KA­KUT

Muf­fi­ni­mai­set ra­par­pe­ri­kup­pi­ka­kut kuor­ru­te­taan voi-tuo­re­juus­tok­ree­mil­lä.

Re­sep­ti: Ra­par­pe­ri­kup­pi­ka­kut

JÄÄ­DY­TET­TY PIS­TAA­SI-MAR­KEN­KI­KAK­KU

Pis­taa­si-ma­ren­ki­kak­ku val­mis­tuu sekä teh­dyis­tä et­tä kau­pas­ta os­te­tuis­ta ma­ren­ki­le­vyis­tä. Rap­sak­ka ma­ren­ki­kak­ku on glu­tee­ni­ton, jo­ten se  so­pii myös ke­li­aa­ki­kol­le.

Re­sep­ti:  Jää­dy­tet­ty pis­taa­si-ma­ren­ki­kak­ku

NU­TEL­LA KÄÄ­RE­TORT­TU

Kää­re­tor­tus­sa  on suk­lai­nen täy­te. Rul­lan pääl­le le­vi­te­tään ker­ma­vaah­toa ja mar­jo­ja.

Re­sep­ti: Nu­tel­la-kää­re­tort­tu