Koti ja Keittiö 01/07
noin 600 g mureaa naudan ulkofileetä
1/3 keskikokoisesta kiinankaalista
2 dl rapeaa salaattia
10–12 retiisiä
1 lehtisellerin varsi
suolaa ja rouhittua mustapippuria
Paistamiseen:
öljyä
Piparjuurikastike:
200 g ranskankermaa
1 1/2 rkl piparjuuritahnaa
1 rkl viinietikkaa
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa
1. Vaahdota ranskankerma ja sekoita siihen samalla loput kastikeainekset. Peitä ja nosta viileään maustumaan.
2. Leikkaa kiinankaali ohuiksi suikaleiksi. Revi salaatti. Pese ja lohko retiisit. Suikaloi sellerinvarsi. Sekoita kaikki keskenään kulhossa.
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja jaa neljälle annoslautaselle.
4. Suikaloi huoneenlämpöinen liha mahdollisimman ohueksi. Paista suikaleet kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin ruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Jaa salaattipohjan päälle reilu annos kastiketta ja nosta kuumat lihaviipaleet kastikkeen päälle. Koristele annokset ja nosta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2