Koti ja keittiö 1-2/2009
Ohje neljälle
750 g mureaa naudanlihaa esim. ulko- tai sisäfileetä)
1 mieto punainen chili
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 prk (à 140 g) viipaloituja
bambunversoja
1/2 dl vettä
3 rkl kalakastiketta
1/2 dl silputtua korianteria
Paistamiseen:
4 rkl maapähkinä- tai seesamiöljyä
1. Ota liha huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista.
2. Halkaise chili ja poista siemenet. Silppua chili. Kuori ja silppua sipulit.
3. Kuullota chili ja sipulisilput tilkassa öljyä kuumalla pannulla. Nosta sivuun.
4. Suikaloi naudanliha ja paista loppuöljyssä pannulla.
5. Lisää pannulle valutetut bambunversot, vesi, kalakastike ja paistettu sipuliseos. Anna kiehahtaa pari minuuttia, kumoa tarjoilukulhoon ja viimeistele korianterisilpulla. Tarjoa höyrytetyn riisin kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ