KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2012
noin 12 kpl
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 ½ dl sokeria
1 prk (250 g) maustamatonta tuorejuustoa, esim. ricottaa
1 dl maitoa
2 munaa
1 dl rypsiöljyä
2 dl mustikoita
2 rkl perunajauhoja
1. Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Sekoita toisessa astiassa sokeri, tuorejuusto, maito ja kananmunat.
2. Lisää muna-juustoseokseen vuorotellen öljyä ja jauhoseosta.
3. Sekoita mustikat ja perunajauhot keskenään ja lisää muiden ainesten joukkoon.
4. Annostele taikina paperisiin tai silikonisiin muffinivuokiin.
5. Paista 200-asteisen uunin keskitasossa noin 25 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2