Koti ja keittiö 5/2010
2–3 annosta
2 1/2 dl kaurahiutaleita
3 rkl kauraleseitä
3 dl vettä
3 dl täys- tai kevytmaitoa
1 iso tai 2 pientä omenaa
2 rkl ruokosokeria
ripaus suolaa ja kanelia
100 g mustikoita
Tarjoiluun: maitoa
1. Mittaa vesi ja maito kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja leseet. Keitä pari minuuttia. Kuori ja kuutioi omenat. Lisää omenat puuroon. Keitä viitisen minuuttia miedolla lämmöllä.
2. Lisää mausteet ja hauduta vielä pari minuuttia. Pyöräytä joukkoon mustikat.
3. Tarjoile sellaisenaan tai maidon kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2