Koti ja Keittiö 3/2006
noin 12 kpl
1 annos pullataikinaa
+ 2 tl jauhettua kanelia
Täyte:
250 g mascarponejuustoa
3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
1 muna
noin 1 dl mustikoita
Voiteluun:
muna
1. Valmista 2 1/2 dl:n pullataikina toskakuorrutteisen omenabostonin ohjeen mukaan. Jätä taikinasta kardemumma pois ja lisää siihen 2 tl kanelia. Anna taikinan kohota.
2. Valmista sillä välin täyte. Sekoita mascarponejuustoon sokerit, sitruunamehu ja muna.
3. Kauli taikina noin 30 x 40 cm:n levyksi. Leikkaa levy noin 10 x 10 cm:n neliöiksi. Nosta neliöt leivinpaperille pellille kohoamaan.
4. Paina kohonneiden pullien keskelle painaumat juomalasin pohjalla, voitele munalla ja lusikoi kuoppiin mascarponetäytettä. Ripottele päälle mustikat.
5. Paista piiraita uunin keskitasolla 225 asteessa 12–15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2