24 kpl
2 dl sokeria
3 munaa
150 g margariinia tai voita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl kookoshiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 tl jauhettua kardemummaa
2 dl mustikoita
Kuorrutus:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
250 g maitorahkaa
3/4 dl tomusokeria
1 dl kookoshiutaleita
1. Sulata voi tai margariini ja siirrä odottamaan. Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää sokeri-munavaahtoon jäähtynyt rasvasula ja kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi. Kääntele taikinaan lopuksi mustikat. Älä sekoita taikinaa enää, jotta mustikat eivät hajoa ja värjää taikinaa kauttaaltaan.
3. Annostele taikina voidellulle muffinipellille tai kaksinkertaisiin paperivuokiin.
4. Paista muffinit kypsiksi uunin keskitasossa 200 asteessa, noin 15-20 minuuttia. Irrota leivonnaiset pelliltä hieman jäähtyneinä.
5. Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä kuorrutus jäähtyneille muffineille.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2