Artikkeli

Mustikkakiisseli

Kiehauta vesi. Lisää mustikat ja anna hiukan pehmetä. Makeuta...

5 dl mus­ti­koi­ta

5 dl vet­tä

noin 1/2 dl so­ke­ria tai hu­na­jaa

4 rkl pe­ru­na­jau­hoa tai oh­ra­kas­ta kyl­mään ve­si­tilk­kaan se­koi­tet­tu­na

1. Kie­hau­ta vesi. Li­sää mus­ti­kat ja an­na hiu­kan peh­me­tä. Ma­keu­ta.

2. Se­koi­ta mu­kaan suu­rus koko ajan se­koit­ta­en. An­na kei­tok­sen ker­ran pul­pah­taa ja ota kat­ti­la lie­del­tä.

3. Jaa kiis­se­li an­nos­mal­joi­hin ja va­lu­ta pin­taan vie­lä hiu­kan hu­na­jaa tai ri­po­ta pääl­le so­ke­ria.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ