FABIAN BJORK
Suvi Rüster
Mustikka-granolamurupaistos
25 min • helppo • 10 e
4 annosta
5 dl tuoreita mustikoita
1 limetin raastettu kuori ja mehu
¾ dl sokeria
150 g valkosuklaata
Granolamuru:
2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl fariinisokeria
50 g voita
1. Sekoita piirakkavuoassa mustikat, hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja puristettu mehu, sokeri ja paloiteltu valkosuklaa.
2. Sekoita granolamurun ainekset keskenään kulhossa ja murustele mustikoiden päälle.
3. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes granola-
muru on kauniin ruskeaa. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
FABIAN BJORK
Kookoskinuski-kaurapalat
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.
Martti Järvi
Kookoskinuski-kaurapalat
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.
Martti Järvi
Veriappelsiini on mahtavan makuinen myös risotossa. Aavistuksen makea ja hieman kirpeä hedelmä pyöristää risoton upean makuiseksi.
FABIAN BJORK
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2