FABIAN BJORK
Suvi Rüster
Mustikka-granolamurupaistos
25 min • helppo • 10 e
4 annosta
5 dl tuoreita mustikoita
1 limetin raastettu kuori ja mehu
¾ dl sokeria
150 g valkosuklaata
Granolamuru:
2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl fariinisokeria
50 g voita
1. Sekoita piirakkavuoassa mustikat, hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja puristettu mehu, sokeri ja paloiteltu valkosuklaa.
2. Sekoita granolamurun ainekset keskenään kulhossa ja murustele mustikoiden päälle.
3. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes granola-
muru on kauniin ruskeaa. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ