FABIAN BJORK
Suvi Rüster
Mustikka-granolamurupaistos
25 min • helppo • 10 e
4 annosta
5 dl tuoreita mustikoita
1 limetin raastettu kuori ja mehu
¾ dl sokeria
150 g valkosuklaata
Granolamuru:
2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl fariinisokeria
50 g voita
1. Sekoita piirakkavuoassa mustikat, hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja puristettu mehu, sokeri ja paloiteltu valkosuklaa.
2. Sekoita granolamurun ainekset keskenään kulhossa ja murustele mustikoiden päälle.
3. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes granola-
muru on kauniin ruskeaa. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
FABIAN BJORK
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Fabian Björk
Fabian Björk
Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.
Martti Järvi
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.