FABIAN BJORK
Suvi Rüster
Mustikka-granolamurupaistos
25 min • helppo • 10 e
4 annosta
5 dl tuoreita mustikoita
1 limetin raastettu kuori ja mehu
¾ dl sokeria
150 g valkosuklaata
Granolamuru:
2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl fariinisokeria
50 g voita
1. Sekoita piirakkavuoassa mustikat, hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja puristettu mehu, sokeri ja paloiteltu valkosuklaa.
2. Sekoita granolamurun ainekset keskenään kulhossa ja murustele mustikoiden päälle.
3. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes granola-
muru on kauniin ruskeaa. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
FABIAN BJORK
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.
FABIAN BJORK
Fabian Björk
Mary Berryn sitruunaruudut
Reetta Pasanen
Hanna Linnakko
Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
Reetta Pasanen
Hanna Linnakko
Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.