Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

FABIAN BJORK

Suvi Rüster

17.8.2020

Mustikka-grano­la­mu­ru­paistos on helppo herkku

Mustikoiden kanssa tässä ihanassa paistoksessa paahtuu myös valkosuklaata. Makupariksi sopii raikas limetti. Tarjoile paistos vaniljajäätelön kanssa.

Mus­tik­ka-gra­no­la­mu­ru­pais­tos

25 min • help­po • 10 e

4 an­nos­ta

5 dl tuo­rei­ta mus­ti­koi­ta

1 li­me­tin raas­tet­tu kuo­ri ja mehu

¾ dl so­ke­ria

150 g val­ko­suk­laa­ta

Gra­no­la­mu­ru:

2 dl kau­ra­hiu­ta­lei­ta

1 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 dl fa­rii­ni­so­ke­ria

50 g voi­ta

1. Se­koi­ta pii­rak­ka­vuo­as­sa mus­ti­kat, hy­vin pes­tyn li­me­tin raas­tet­tu kuo­ri ja pu­ris­tet­tu mehu, so­ke­ri ja pa­loi­tel­tu val­ko­suk­laa.

2. Se­koi­ta gra­no­la­mu­run ai­nek­set kes­ke­nään kul­hos­sa ja mu­rus­te­le mus­ti­koi­den pääl­le.

3. Kyp­sen­nä 200-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la 15–20 mi­nuut­tia, kun­nes gra­no­la-
muru on kau­niin rus­ke­aa. Tar­joi­le va­nil­ja­jää­te­lön kans­sa.

FABIAN BJORK

Lue Myös

Kookoskinuski-kaurapalat

Kookoskinuski-kaurapalat

Martti Järvi

Pellillinen leivoksia kerralla ­- paista pähkinäiset kookoskinuski-kaurapalat!

Photography: Reetta Pasanen

Porkka­na­kak­ku­boston on mehevä pullaherkku

Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.

Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.

Martti Järvi

Paista nopeat naanleivät paistinpannulla

Kookoskinuski-kaurapalat

Kookoskinuski-kaurapalat

Martti Järvi

Pellillinen leivoksia kerralla ­- paista pähkinäiset kookoskinuski-kaurapalat!

Photography: Reetta Pasanen

Porkka­na­kak­ku­boston on mehevä pullaherkku

Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.

Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.

Martti Järvi

Paista nopeat naanleivät paistinpannulla

Veriappelsiini on mahtavan makuinen myös risotossa. Aavistuksen makea ja hieman kirpeä hedelmä pyöristää risoton upean makuiseksi.

Veriappelsiini on mahtavan makuinen myös risotossa. Aavistuksen makea ja hieman kirpeä hedelmä pyöristää risoton upean makuiseksi.

Oletko maistanut appel­sii­ni­ri­sottoa? Tässä raikas ja maukas ohje

FABIAN BJORK

Suklainen joulutiramisu on juhlapöydän kruunu

Photography: Reetta Pasanen

Kesäkurpitsa-juustoquiche on maukas piiras

3 x herkullinen kesätapas

Grillattu sriracha-broileri ja makeantahmeat grilliperunat sopivat rentojen kesäjuhlien pääruoaksi

Fabian Björk

Kermaisan tomaattinen lohichowder on lohisopan eksoottinen serkku

3 x herkullinen kesätapas

Grillattu sriracha-broileri ja makeantahmeat grilliperunat sopivat rentojen kesäjuhlien pääruoaksi

Fabian Björk

Kermaisan tomaattinen lohichowder on lohisopan eksoottinen serkku

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

Lasitaiteilija Janne Rahunen: "Kirpputoreilta tarttuu helposti mukaan kotimaisten suunnit­te­li­joiden laseja"

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

Lasitaiteilija Janne Rahunen: "Kirpputoreilta tarttuu helposti mukaan kotimaisten suunnit­te­li­joiden laseja"

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2