MARI HARJULA KUVA ARTO VUOHELAINEN Koti ja keittiö 9/2011
4 annosta
400 g tuoretagliatellea tai pennepastaa
noin 1 l (300–400 g) mustatorvisieniä
2 salottisipulia
1 rkl voita tai öljyä
2 dl ruokakermaa
2–3 rkl kana- tai kasvisfondia
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
noin 1 rkl tuoretta rakuunaa hienonnettuna tai 1 tl kuivattua
2–3 rkl tuoretta, silputtua persiljaa
100 g mascarponejuustoa
(tilkka sherryä tai madeiraa)
Lisäksi:
½dl saksanpähkinöitä
raastettua parmesaanijuustoa
1. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Puhdista ja halkaise sienet. Kuori ja silppua sipulit. Hauduta sienet ja sipulit pehmeiksi rasvassa pannulla. Lisää kerma ja mausteet ja anna kiehahtaa.
3. Lisää mascarpone ja hauduta kastiketta vielä hetki.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita sienikastike pastan joukkoon.
5. Rouhi saksanpähkinät ja viimeistele annokset pähkinärouheella ja parmesaanijuustolla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2