Koti ja keittiö 8/2009
6 annosta
noin 8 mustaherukanlehteä
1 dl vasta puristettua limemehua
3 rkl ruokokidesokeria
1 1/2 dl vaaleaa rommia
noin 6 dl kivennäisvettä
Lisäksi:
1 lime
jäitä tai jäämurskaa
1. Laita huuhdotut mustaherukanlehdet, ruokosokeri ja limemehu pyöreäpohjaiseen kulhoon. Murskaa ainekset perunanuijalla.
2. Leikkaa lime lohkoiksi. Laita laseihin jäitä tai jäämurskaa ja limelohkot. Jaa mustaherukanlehti-mehuseos laseihin.
3. Valuta päälle rommia ja kivennäisvettä. Sekoita ja tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2