Koti ja keittiö 8/2010 KUVA ARTO VUOHELAINEN
4–6 annosta
2 keltuaista
1 dl tomusokeria
2 dl vispikermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 1/2 tl vaniljasokeria
200 g mustaherukoita
3–4 rkl mustaherukkalikööriä
50 g valkosuklaata rouheena
1. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja maitorahka. Mausta vaniljasokerilla.
2. Soseuta mustaherukat. Mausta sose liköörillä ja sekoita jäädykemassaan.
3. Rouhi suklaa ja pyöräytä lopuksi massaan.
4. Jaa seos annosvuokiin ja anna jäätyä pakastimessa 3–4 tuntia.
Valmistusaika: noin 30 min + jäätymisaika 3–4 t
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ