Koti ja keittiö 8/2010 KUVA ARTO VUOHELAINEN
4–6 annosta
2 keltuaista
1 dl tomusokeria
2 dl vispikermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 1/2 tl vaniljasokeria
200 g mustaherukoita
3–4 rkl mustaherukkalikööriä
50 g valkosuklaata rouheena
1. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja maitorahka. Mausta vaniljasokerilla.
2. Soseuta mustaherukat. Mausta sose liköörillä ja sekoita jäädykemassaan.
3. Rouhi suklaa ja pyöräytä lopuksi massaan.
4. Jaa seos annosvuokiin ja anna jäätyä pakastimessa 3–4 tuntia.
Valmistusaika: noin 30 min + jäätymisaika 3–4 t
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2