100 g kuorittuja isoja
katkarapuja
1 pkt (400 g) äyriäisseosta
100 g sokeriherneitä
6 keitettyä kananmunaa
1 ruukku roomansalaattia
Chilikastike:
1 dl kevytmajoneesia
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl limetin mehua
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 tl chilirouhetta
1. Sulata katkaravut ja äyriäisseos. Yhdistä ne keskenään
2. Kypsennä sokeriherneitä mikroaaltouunissa täydellä teholla minuutin ajan.
3. Nostele lautasille runsas keko äyriäisseosta. Koristele annokset salaatinlehdillä, sokeriherneillä ja halkaistuilla munilla.
4. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin päälle. Anna salaatin maustua hetki kylmässä.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2