Koti ja keittiö 5/2010
4 annosta
4 munaa
100 g ilmakuivattua kinkkua
2–3 tomaattia
2 tl tomaattisosetta
1/2 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
2 tl tomaattisosetta
rouhittua mustapippuria
suolaa
1. Voitele uuninkestävät annosvuoat.
2. Kuutioi kinkku. Halkaise tomaatti, poista siemenet ja kuutioi tomaatin lihat. Laita vuokien pohjalle kinkkua ja tomaattia. Jaa tomaattisose ja basilika vuokiin ja sekoita varovasti.
3. Riko jokaiseen kulhoon kananmuna siten, että keltuainen säilyy ehjänä.
4. Kypsennä vesihauteessa uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes valkuainen on hyytynyt ja keltuainen vielä pehmeä.
5. Mausta pippurilla ja suolalla ja tarjoa lämpimänä.
Valmistusaika: noin 25 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2