Koti ja keittiö 10/09
Ohje neljälle
2 pientä munakoisoa
suolaa
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
3/4 dl oliiviöljyä
1 prk (400 g) kokonaisia, kuorittuja tomaatteja
2 rkl kuohukermaa
3 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna, esim. oreganoa ja lehtipersiljaa
1 tl sokeria
rouhittua mustapippuria
350 g spagettia
Tarjoiluun:
vastaraastettua parmesaania tai mozzarellaa
1. Leikkaa munakoiso pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot siivilään ja ripottele päälle suolaa. Anna maustua 15 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa kuutiot.
2. Kuori ja hienonna sipulit.
3. Paista munakoisokuutioita öljyssä pannulla noin 5 minuuttia. Lisää pannulle sipulisilppu ja jatka paistamista hetki.
4. Kaada pannulle kuoritut tomaatit. Anna seoksen kiehahtaa, vähennä lämpöä ja anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.
5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
6. Mausta kastike kermalla, yrteillä, sokerilla ja mustapippurilla. Yhdistä pasta ja kastike.
7. Viimeistele raastetulla parmesaanilla tai mozzarellalla.
Vinkki! Voit lisätä kastikkeeseen halutessasi kapriksia makua antamaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2