Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

KAT­RI SCHRÖ­DER AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 8/2012

Munakoi­sog­ra­tiini

Täyteläinen munakoi­sog­ra­tiini täydentää mainiosti ateriaa.

4 an­nos­ta

1 kg mu­na­koi­soa

suo­laa

2 prk (à 400 g) to­maat­ti­murs­kaa

1 ruuk­ku ba­si­li­kaa

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

ri­paus so­ke­ria ja suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

noin 1 dl olii­vi­öl­jyä

2 pkt (à 125 g) tuo­ret­ta

(bu­fa­la)moz­za­rel­laa

100 g par­me­saa­ni­raas­tet­ta

1. Pois­ta mu­na­koi­sois­ta kan­nat ja kär­jet ja leik­kaa pi­tuus­suun­nas­sa ohuik­si vii­pa­leik­si. Maus­ta vii­pa­leet mo­lem­min puo­lin suo­lal­la. Nos­ta vii­pa­leet ker­rok­sit­tain uu­ni­va­dil­le ja ase­ta toi­nen vati tai pan­nu pääl­le pai­nok­si. An­na sei­soa vii­le­äs­sä tun­nin ajan.

2. Va­lu­ta to­maat­ti­murs­kat kat­ti­laan. Li­sää kou­ral­li­nen hie­non­net­tu­ja ba­si­li­kan­leh­tiä sekä hie­non­ne­tut val­ko­si­pu­lin­kyn­net. Kei­tä 5–10 mi­nuut­tia sa­ke­ak­si kas­tik­keek­si. Maus­ta.

3. Huuh­do mu­na­koi­sot ja kui­vaa ne ta­lous­pa­pe­ril­la. Kuu­men­na hie­man öl­jyä pan­nul­la ja rus­kis­ta muu­ta­ma mu­na­koi­so­vii­pa­le ker­ral­laan pan­nul­la mo­lem­min puo­lin kau­niin rus­keik­si. Nos­ta mu­na­koi­sot va­lu­maan ta­lous­pa­pe­ril­le.

4. Voi­te­le uu­ni­vuo­ka. Pa­loit­te­le moz­za­rel­lat ja hie­non­na lo­put ba­si­li­kas­ta. Lai­ta mu­na­koi­so, to­maat­ti­kas­ti­ke ja moz­za­rel­lat ker­rok­sit­tain uu­ni­vuo­kaan. Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 40 mi­nuut­tia. Ri­po­ta pin­nal­le par­me­saa­ni­raas­te 10 mi­nuut­tia en­nen pais­to­a­jan päät­ty­mis­tä. Nos­ta vuo­ka uu­nis­ta ja pei­tä fo­li­ol­la. An­na ve­täy­tyä ai­na­kin 15 mi­nuut­tia en­nen tar­joi­lua.

Lue Myös

Marinoidulla sipulilla höystetyt juustoleivät

Tuorehernekeitto ja minttupesto

Paahteinen valko­si­pu­li­keitto

Marinoidulla sipulilla höystetyt juustoleivät

Tuorehernekeitto ja minttupesto

Paahteinen valko­si­pu­li­keitto

Musta­tor­vi­sie­ni­pasta

Lampaan­kää­pä­pannu

Quesadillat kreik­ka­lai­sittain

Paahdettu kasvissalaatti ja gremolatakastike

Kuusi vastustamatonta grilliherkkua

Donburi eli japanilainen kulhoruoka

Paahdettu kasvissalaatti ja gremolatakastike

Kuusi vastustamatonta grilliherkkua

Donburi eli japanilainen kulhoruoka

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2