KATRI SCHRÖDER • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKOTI JA KEITTIÖ 5/2014
4 annosta
100 g lehtipinaattia
1 kurkku
3 keitettyä kananmunaa
Kastike:
keitettyjen munien keltuaiset
1 rkl väkiviinaetikkaa
1 tl sinappia
1 tl sokeria
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
1 ½ dl kuohukermaa
1. Levitä pinaatinlehdet tarjoiluvadille. Pilko kurkku ja nosta pinaattien joukkoon. Halkaise kananmunat, erottele niistä keltuaiset kastiketta varten ja pilko valkuaiset salaatin joukkoon.
2. Soseuta keltuaiset haarukalla ja lisää joukkoon etikka, sinappi ja mausteet.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä joukkoon keltuais-mausteseos. Nostele kastike keoiksi salaatin päälle.
Vinkki! Maustaessasi pinaattisalaatin öljypohjaisella kastikkeella kokoa salaatti juuri ennen tarjoilua. Muutoin pinaatti tummuu ja painuu kasaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2