Koti ja Keittiö 4/2006
4 (à 150 g) naudan ulkofileepihvejä
1 rkl öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
4 viipaletta parmankinkkua
1 ruukku salviaa
1 pkt (125 g) mozzarellajuustoa
noin 2 dl valkoviiniä
2 rkl lihafondia
ripaus jauhettua valkopippuria
1. Nuiji ulkofileepihvit kevyesti. Ruskista pihvit pannulla öljyssä nopeasti molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä jokaiselle pihville kinkkuviipale ja muutama salvia lehti. Viipaloi mozzarella ja levitä pihvien päälle päällimmäiseksi 1–2 viipaletta juustoa.
2. Lado pihvit uuninkestävään vuokaan. Sekoita valkoviini ja lihafondi keskenään ja mausta seos valkopippurilla. Kaada viiniliemi uunivuokaan.
3. Kypsennä pihvejä uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
4. Koristele lopuilla salvianlehdillä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2