MARI HARJULA • KUVAT SANNA PEURAKOSKIKOTI JA KEITTIÖ 3/2013
1 annos
8–10 tuoretta mintunlehteä
4 cl (0,4 dl) vaaleaa rommia
3 limen lohkoa
2 tl ruokosokeria
1 dl vichyä
Lisäksi:
jäitä tai jäämurskaa
1. Laita lasin pohjalle limelohkot, sokeri ja mintunlehdet. Murskaa kunnolla, jotta limen mehu irtoaa lohkoista.
2. Täytä lasi jäämurskalla. Mittaa rommi lasiin ja kaada lopuksi päälle vichy. Sekoita ja tarjoile.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2