Koti ja Keittiö 04/2006
600 g lampaan sisäfileetä
Marinadi:
2 ruukkua tuoretta minttua
1 ruukku tuoretta rosmariinia
1 rkl suolaa
4 kierrosta mustapippuria myllystä
1 dl oliiviöljyä
1. Sekoita kaikki marinadiainekset keskenään.
2. Puhdista lampaanfileet ja anna niiden marinoitua jääkaapissa yön yli.
3. Nosta fileet lämpimään 1 1/2–2 tuntia ennen paistamista. Paista fileitä kuumalla pannulla noin 4 minuuttia / puoli. Liha saa jäädä sisältä punertavaksi.
Vihreä pestokastike:
100 g parmesaanijuustoa
100 g pinjansiemeniä
2 ruukkua basilikaa
1 ruukku persiljaa
1 1/2 dl oliiviöljyä
1. Hienonna kaikki ainekset tasaiseksi massaksi monitoimikoneessa, mikserillä tai huhmarella. Pesto säilyy jääkaapissa pari viikkoa, joten voit valmistaa sitä reilusti kerralla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2