Koti ja Keittiö 04/2006
600 g lampaan sisäfileetä
Marinadi:
2 ruukkua tuoretta minttua
1 ruukku tuoretta rosmariinia
1 rkl suolaa
4 kierrosta mustapippuria myllystä
1 dl oliiviöljyä
1. Sekoita kaikki marinadiainekset keskenään.
2. Puhdista lampaanfileet ja anna niiden marinoitua jääkaapissa yön yli.
3. Nosta fileet lämpimään 1 1/2–2 tuntia ennen paistamista. Paista fileitä kuumalla pannulla noin 4 minuuttia / puoli. Liha saa jäädä sisältä punertavaksi.
Vihreä pestokastike:
100 g parmesaanijuustoa
100 g pinjansiemeniä
2 ruukkua basilikaa
1 ruukku persiljaa
1 1/2 dl oliiviöljyä
1. Hienonna kaikki ainekset tasaiseksi massaksi monitoimikoneessa, mikserillä tai huhmarella. Pesto säilyy jääkaapissa pari viikkoa, joten voit valmistaa sitä reilusti kerralla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ