Kuva BETINA HASTOFT
2–4 omenaa
1 sitruuna
4 rkl sokeria
minttua
1. Kuumenna uuni 70 asteeseen.
2. Pese omenat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi leikkuukoneella tai terävällä veitsellä. Asettele viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.
3. Raasta sitruunankuori ja laita se mortteliin sokerin ja mintunlehtien kanssa. Kuivattu minttukin käy. Hienonna aineksista tahna ja sivele se omenanviipaleiden päälle.
4. Paista lastuja uunissa 2–3 tuntia. Tarjoile välipalana tai jälkiruoissa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2