8 dl omenatuoremehua tai itse keitettyä omenamehua
350 g (noin 4 dl) sokeria
1 pss sinistä Melatinia
1 ruukku minttua
1. Sekoita Melatin 1/2 dl:aan sokeria.
2. Mittaa loput sokerista jamehu kattilaan. Revi joukkoon minttu. Keitä seosta hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi mehu.
3. Lisää Melatin-sokeriseos mehun joukkoon samalla hyvin sekoittaen. Kiehauta seos vielä kunnolla. Ota kattila pois liedeltä, kuori vaahto ja jaa hyytelömassa pieniin noin
4. 1/2-2 dl:n purkkeihin. Hyydytä kylmässä seuraavaan päivään. Säilytä kylmässä.
5. Tarjoa paahtoleivän päällä tai pääruoan lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ