Mari Harjula Kuvat Arto VuohelainenKoti ja keittiö 4/2012
4–6 annosta
1 ruukku friseesalaattia
1 ruukku rucolaa
noin 2 dl vuonankaalia, auringon-kukanversoja tai krassia
noin 1 dl punasalaattia pilkottuna
puolikas galia- tai cantaloupemeloni
oliiviöljyä
vaaleaa balsamiviinietikkaa
rouhittua mustapippuria
sormisuolaa hiutaleina
1. Poista melonista siemenet lusikalla kovertamalla. Kuori meloni ja leikkaa ohuiksi paloiksi.
2. Revi friseesalaatti sopiviksi suupaloiksi. Sekoita joukkoon rucola, versot ja punasalaatti. Kääntele lopuksi salaattiin melonit.
3. Pirskota päälle öljyä ja viinietikkaa, rouhi mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2