Artikkeli

Koti ja keit­tiö 6-7/2008

Melonisalsa

Poista meloneista siemenet ja kuoret. Kuutioi hedelmät. Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret. Kuutioi avokado...

1/4 hu­na­ja­me­lo­ni

1/4 can­ta­lou­pe­me­lo­ni

1/4 ga­li­a­me­lo­ni

1 avo­ka­do

1 pu­na­si­pu­li

1 pu­nai­nen chi­li­pap­ri­ka

2 rkl tuo­ret­ta mint­tua hie­non­net­tu­na

1 rkl olii­vi­öl­jyä

yh­den li­men pu­ris­tet­tu mehu

ri­paus suo­laa

ri­paus rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Pois­ta me­lo­neis­ta sie­me­net ja kuo­ret. Kuu­ti­oi he­del­mät.

2. Hal­kai­se avo­ka­do, pois­ta kivi ja kuo­ret. Kuu­ti­oi avo­ka­do.

3. Kuo­ri ja hie­non­na pu­na­si­pu­li. Hal­kai­se chili, pois­ta sie­me­net ja kan­ta ja hie­non­na chili.

4. Se­koi­ta kaik­ki sal­san ai­nek­set va­ro­vas­ti kes­ke­nään ja an­na maus­tua jää­kaa­pis­sa en­nen tar­jo­a­mis­ta.

5. Tar­joa ka­lan, äy­ri­äis­ten, por­saan­li­han tai ka­nan kera.